Το Shiba Inu (SHIB) ξεπερνά το Bitcoin Cash ως φαινόμενο της αγοράς

Το Shiba Inu (SHIB) έχει ξεπεράσει το Bitcoin Cash σε όρους κεφαλαιοποίησης αγοράς. Αυτό συμβαίνει καθώς τα κεφάλαια ρέουν στην αγορά κρυπτογράφησης, φτάνοντας το υψηλότερο επίπεδο της χρονιάς. Με κεφαλαιοποίηση αγοράς 4,81 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Shiba Inu βρίσκεται στην 18η θέση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων κατά κεφαλαιοποίηση αγοράς, ξεπερνώντας το Bitcoin Cash, το οποίο έχει τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς 4,66 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και πέφτει στην 19η θέση.

Σύμφωνα με τον αναλυτή κρυπτογράφησης Ali, πολλά κεφάλαια ρέουν αυτή τη στιγμή στη γενική αγορά κρυπτογράφησης, γεγονός που υποδηλώνει ισχυρή εμπιστοσύνη από τους επενδυτές. Συνεχίζει λέγοντας ότι εντοπίστηκαν πάνω από 10,97 δισεκατομμύρια δολάρια σε θετικές εισροές κεφαλαίων, το υψηλότερο επίπεδο το 2023.

Τη στιγμή της γραφής, το SHIB σημειώνει οριακή πτώση τις τελευταίες 24 ώρες στα 0,00000816 δολάρια, ενώ το Bitcoin Cash διαπραγματεύεται στα 238 δολάρια.

Ενδιαφέρον φαινόμενο στην αγορά

Αυτό το αυξημένο επίπεδο εμπιστοσύνης στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία φαίνεται ξεκάθαρα όταν αξιολογούμε την πρόσφατη απόδοση της Συνολικής Κεφαλαιοποίησης της Αγοράς Altcoins. Αυτό αποδεικνύει την αλυσιδωτή επίδραση των κεφαλαίων των επενδυτών, καθώς η αυξημένη κυριαρχία του Bitcoin τείνει να ενισχύει τις αποτιμήσεις των altcoins σε σχέση με τα παραδοσιακά νομίσματα.

Αυτό αντικατοπτρίστηκε την περασμένη εβδομάδα, καθώς η τρέχουσα άνοδος έχει εξαπλωθεί πέρα από το Bitcoin και σε περιουσιακά στοιχεία μικρότερης κεφαλαιοποίησης. Αν και η δυναμική των τιμών γίνεται υπερθερμανθείσα στο βραχυπρόθεσμο, υπάρχουν ενδείξεις μακροπρόθεσμης ζήτησης που τροφοδοτεί την άνοδο των κρυπτονομισμάτων.


Read Also: Big Transactions for Shiba Inu (SHIB) Are Up 41%; Will Prices Rise Next?

Ιστορικά, οι κύκλοι των κρυπτονομισμάτων έχουν ακολουθήσει ένα μοτίβο στο οποίο το Bitcoin ανεβαίνει πρώτα και στη συνέχεια τα κεφάλαια μετατοπίζονται σταδιακά σε στοιχήματα χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης και μεγαλύτερου κινδύνου. Ωστόσο, σε σύγκριση με την ανάπτυξη των altcoins, η κεφαλαιοποίηση αγοράς του Bitcoin έχει επεκταθεί σημαντικά το 2023.

Αυτό καταδεικνύει ένα ενδιαφέρον φαινόμενο της αγοράς στο οποίο ο τομέας των altcoins υπεραποδίδει τα παραδοσιακά νομίσματα και τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία όπως ο χρυσός, ενώ υποαποδίδει σημαντικά σε σχέση με το Bitcoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *